Διακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος θα γίνουν σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) στην Κομοτηνή προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και υπογείωσης εναερίων δικτύων.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 31-05-20,
1. Από τις 07:30 έως 08.30 στην Κομοτηνή μεταξύ των οδών Κοσμίου και Θάσου από Κουρτίδου έως Γ.Ρίτσου, μεταξύ των οδών Ζυμβρακάκη και Μ.Μ.Κωνσταντίου από Κουρτίδου έως Σισμάνογλου. Τμήμα της οδού Γ.Ρίτσου από Κοσμίου έως 5ο νηπιαγωγείο. Τμήμα της οδού Κοσμίου από Γ.Ρίτσου έως παιδικό σταθμό «Λιλιπούπολη» επίσης μεταξύ των οδών Λαμψάκου και Μ.Μ. Κωνσταντίου από Κουρτίδου έως Γ.Ρίτσου και τμήμα της οδού Π.Μελά από Κουρτίδου έως Λαμπουσιάδου.

2. Από τις 08.30 έως 14.30 στην Κομοτηνή, εκατέρωθεν της οδού Μαρίκας Μαρκίδου-Κολοζώφ, εκατέρωθεν της οδού Ζυμβρακάκη από Κουρτίδη έως Σαμακοβίου, εκατέρωθεν της οδού Θεμιστοκλέους μεταξύ των οδών Μ.Μ. Κωνσταντίου-Σισμάνογλου, Νικ.Φωκά και Γ.Λαμπουσιάδη

3. Από 08.30 έως 10.00 στην είσοδο της πόλης από Ξάνθη, στις οδούς Εθν.Μακαρίου, Μεραρχίας Σερρών, βόρειο τμήμα της οδού Ξάνθης, περιοχή ΟΑΕΔ και 1ου Λυκείου έως περιοχή γύρω από την οδό Ρωσσίδη.
«Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν. Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

Μοιράσου το άρθρο: