«Εξ’ όσων καταλαβαίνω το τμήμα Ψυχολογίας που δεν θα γίνει στην Κομοτηνή δεν προκαλεί συναγερμό στην τοπική κοινωνία. Προφανώς θεωρείται ήσσονος σημασίας σε σχέση με την τέταρτη Νομική», αναφέρει σε δήλωση του ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Ο Σταμάτης Σακελλίων τονίζει ότι: «Οι τοπικοί φορείς τότε είχαν ξεσηκωθεί και ζητούσαν μετ’ επιτάσεως να μην γίνει μια σχολή σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο. Μια «ασήμαντη λεπτομέρεια» τότε ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.» και προσθέτει: «Σήμερα που κάτω από το τραπέζι το Δ.Π.Θ. αποφασίζει να μεταφέρει την σχολή σε άλλη πόλη και όχι στην Κομοτηνή, όπως ήταν η αρχική πρόταση του πανεπιστημίου που την είχε αποδεχθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι οι φορείς κατελήφθησαν από την θερινή ραστώνη. Μια «ασήμαντη λεπτομέρεια».

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του κ. Σακελλίωνα: «Κυβέρνηση σήμερα είναι η Νέα Δημοκρατία. Σιγή ασυρμάτου και εκ μέρους του κυβερνητικού βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη για το θέμα. Θυμάμαι βέβαια ότι ήταν λαλίστατος για το θέμα της 4ης Νομικής. Τώρα σιωπή. Απορία ψάλτου βηξ. Είπαμε κυβέρνηση είναι τώρα η Ν.Δ. Τι κρίμα; Δεν θα συγκαλέσει σύσκεψη κανείς; Ούτε ο Μητροπολίτης; Ούτε τα Επιμελητήρια; Ούτε οι Επιστημονικοί σύλλογοι; Εάλω η Ψυχολογία υπό το κράτος της σιγής των φορέων. Όσο για τον για τον κυβερνητικό βουλευτή και τον πρύτανη; «Τοιούτοι μας έπρεπαν αρχιερείς».

 

Μοιράσου το άρθρο: