Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή προϊόντων. Δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» και έχουν δηλώσει στην αίτηση τους ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Νωπό κρέας, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, πατάτες, κρεμμύδια, μήλα, φέτα, γραβιέρα, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο και συμπυκνωμένο χυμό τομάτας. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Τρίτη 20/10, ώρα 11:00-14:00 (λόγω παραλαβής νωπών προϊόντων). Την Τετάρτη 21/10 και την Πέμπτη 22/10 ώρα 08:30-14:30, στον χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος & Σεβαστουπόλεως (αποθήκες της πρώην Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού) και στην Ξυλαγανή από την Τετάρτη 21/10 έως την Πέμπτη 22/10 από τις 08:30-14:30, στο χώρο του Αμαξοστασίου (έναντι του στρατοπέδου).

Για την εξάλειψη του κινδύνου εμφάνισης και διασποράς του κορονοϊού COVID-19, οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν να παραλάβουν τα προϊόντα τους, μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο.
Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους και να επιδείξουν την ταυτότητα και την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», πρώην «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Μοιράσου το άρθρο: