«Μετά από 10 χρόνια αδιαφορίας και εγκατάλειψης, το Ελληνικό Κοινοβούλιο χάρη στους έξυπνους, αθόρυβους και συστηματικούς χειρισμούς, που ανέπτυξαν ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Βουλευτής Αθηνών, Δημήτρης Καιρίδης, όλοι οι Βουλευτές Αν. Μακεδονίας και Θράκης της ΝΔ σε συντονισμό με τα Επιμελητήρια, τους Βιομηχανικούς Συνδέσμους και τους άλλους θεσμικούς εκπροσώπους της τοπικής αγοράς, αποφάσισε να δικαιώσει τη Θράκη, αποδίδοντας στις επιχειρήσεις το οφειλόμενο 12% των εργαζομένων, το οποίο οφείλεται από το 2010». Αυτό ανέφερε ο  βουλευτής της ΝΔ Ροδόπης κ. Ε. Στυλιανίδη στην Κοινοβουλευτική του παρέμβαση για το 12% των επιχειρήσεων της Θράκης σημειώνοντας πως πρόκειται για: «Νίκη της Θράκης κατά της αδικίας και της εγκατάλειψης».

 

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξαν έμπρακτα ότι τιμούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και ενδιαφέρονται πραγματικά για την Αν. Μακεδονία και Θράκη.  Ο αρμόδιος Υπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, στήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος το εγχείρημα, επιτυγχάνοντας την αποκατάσταση μιας αδικίας που κανείς μετά το 2015 δεν πίστευε ότι θα θεραπευτεί», τόνισε ο Θρακιώτης πολιτικής και σημείωσε«Με την συμψηφιστική αποπληρωμή του 12%, οι επιχείρησης της Θράκης εξυγιαίνονται αποκτώντας πρόσβαση σε νέες φθηνές χρηματοδοτήσεις και ανακτούν τη χαμένη ρευστότητα τους. Δημιουργούνται στέρεες αναπτυξιακές προοπτικές στην περιοχή και νέες θέσεις εργασίας. Ενισχύεται η εξωστρέφεια της εθνικής και τοπικής οικονομίας. Η Θράκη ενισχύεται δημογραφικά και άρα θωρακίζεται αμυντικά».
Και ο κος Στυλιανίδης κατέληξε: «Η σημερινή τροπολογία σηματοδοτεί την θετική ολοκλήρωση ενός φαύλου κύκλου στην περιφερειακή οικονομία και ανάπτυξη της Θράκης, και παράλληλα το άνοιγμα ενός νέου υγιούς αναπτυξιακού και εθνικά ανταποδοτικού νέου κύκλου για τη Θράκη του αύριο».

Μοιράσου το άρθρο: