Με την παράταξή του ‘Όραμα Αναγέννησης» κατεβαίνει στις ΑΥτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, διεκδικώντας το Δήμο Ιάσμου, ως επικεφαλής ο Κυριάκος Αμούτζας.

Ο κ. ΑΜούτζας αυτή τη φορά μιλά για συνεργασίες και συνέργειες που μπορούν να προκύψουν μέσα από τον «Κλεισθένη» και το σύστημα της Απλής Αναλογικής, όπου αντιδημαρχίες και προεδρία οργανισμών μπορούν να δοθούν στην αντιπολίτευση του Δήμου.
Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με τον κ. ΑΜούτζα, επιτυγχάνεται καλύτερη εκπροσώπηση στο Δήμο, οι προτάσεις της αντιπολίτευσης δεν πάνε στο συρτάρι και παύει η … «αλαζονεία» του Δημάρχου…
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Αμούτζας είναι από τους λίγους Αυτοδιοικητικούς που πιστεύουν πως ο Κλεισθένης θα βοηθήσει με τις συνεργασίες τους μικρούς δήμους να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για την βελτίωση της καθημερινότητας και της επίλυσης των προβλημάτων.
«Εγώ θεωρώ πως έχουμε σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουμε το Δήμο και δεσμεύομαι αν είμαι πρώτος να δώσω δύο αντιδημαρχίες στην αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο κ. Αμούτζας.
Κάλεσε τους Δημότες να συγκρίνουν τις θητείες που ήταν αυτός ως Δήμαρχος και τις μετέπειτα, με το έργο που έχει αφήσει ο καθένας και να ψηφίσει με βάση αυτό.
«Θα ανακοινώσω και τους υποψηφίους συμβούλους μου, οι οποίοι είναι άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν και νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες. Πρόκειται για άξιους και δοκιμασμένους ανθρώπους».
Σε ότι αφορά το πρόγραμμά του ο κ. Αμούτζας στάθηκε στην δημιουργία υποδομών για τον Πρωτογενή Τομέα και ιδιαίτερα στον Κτηνοτροφικό κλάδο, με την ίδρυση και λειτουργία μιας καθετοποιημένης κτηνοτροφικής μονάδας, που θα αξιοποιεί από το μαλλί έως και τα προϊόντα γάλακτος και κρέατος. Επίσης για τις καλλιέργειες, που μπορούν να αναπτυχθούν λόγω του μικροκλίματος. Ειδικά για αυτό θα χρειασθεί να αξιοποιηθεί και το φράγμα Γρατινής για το αρδευτικό νερό που θα μπορούσε να έλθει με κάποιον αγωγό(σ.σ. αφού ο Κομψάτος δεν έχει φράγμα και το νερό του διασκορπάται).
Στάθηκε δε και στα έργα ύψους 50 εκ ευρώ που ο ίδιος και η παράταξή του άφησαν σαν παρακαταθήκη, όπως το Δημοτικό Σχολείο, ο Βιολογικός Καθαρισμός, το αποχευτικό στην Ανατολική πλευρά του Ιάσμου κ.α.

Μοιράσου το άρθρο: