Κλιμάκιο της «Ελληνικής Λύσης» βρέθηκε σήμερα στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης, Κώστας Χήτας, και ο γενικός διευθυντής του Κόμματος Ευάγγελος Φανίδης, μαζί με άλλα τοπικά και όχι μόνο στελέχη του κόμματος, περιόδευσαν στην αγορά της πόλης.

Για το θέμα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Μουσουλμανικό τέμενος, ο κ. Χήτας ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα αντίμετρα, όπως κλείσιμο συνόρων, απαγόρευση όλων των τουρκικών προϊόντων και μέσων διακίνησής τους.
«Τον Τούρκο τον κτυπάς εκεί που πονά στον παρά», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρότεινε το κλείσιμο του σπιτιού του Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη και μετατροπή του σε Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού.
Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας, χαρακτήρισε συστημικό και ανεπαρκή τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και επίσης ανεπαρκή για τον ρόλο της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Αναφερόμενος και στην αγορά της Κομοτηνής, είπε ότι ήταν παγωμένη χωρίς κίνηση και υποτονική. Οι άνθρωποι της αγοράς με τους οποίους και μίλησαν τους τόνισαν- όπως είπαν- πως η μειωμένη κίνηση δεν δικαιολογείται από τον κορονοϊό, αφού εδώ και τρία χρόνια η αγορά παρουσιάζει συνεχιζόμενη κάμψη.
Ο κ. Χήτας, τόνισε πως η Ελληνική Λύση δεν περιμένει τις εκλογές για να επισκεφθεί την Ελληνική Περιφέρεια και ειδικά την ευαίσθητη Θράκη. «Μας αφορούν οι επόμενες γενιές και όχι οι εκλογές», υπογράμμισε.
Ήταν πολύ επικριτικός στο κομμάτι του πρωτογενούς τομέα, το οποίο και το συνέδεσε με την οικονομική κρίση και την ανεργία.
«Δεν γίνεται να μην παράγουμε τα τρόφιμα που χρειάζεται ο λαός μας για να τραφεί, να τα εισαγάγουμε από άλλες χώρες και να κάνουμε στους Ευρωπαίους τους σερβιτόρους τους στα προϊόντα που εισάγουμε από αυτούς», σημείωσε ο κ. Χήτας.
Το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα περιοδεύσει αύριο στον Έβρο.

Μοιράσου το άρθρο: