Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας θα διενεργήσει διαδικτυακά σεμινάρια ενημέρωσης για τη νέα διαδικασία ηλεκτρονικής τιμολόγησης (my data) της ΑΑΔΕ, η οποία θα ξεκινήσει πιλοτικά από 1/1/2021.

Στο πρώτο σεμινάριο (4/12/2020 και ώρα 6μμ) θα μιλήσει ο Διοικητής της ΑΑΔΕ και συνάδελφος κ. Γιώργος Πιτσιλής, καθως και οι εξειδικευμένοι φορολογικοί σύμβουλοι της Ολομέλειας κ. Σταθης Μπακαλης και κ. Ανδρεας Τσουρουφλής και θα παρουσιάσουν τη νέα εφαρμογή που έχει αναπτύξει η ΑΑΔΕ για τη λειτουργική χρήση του νέου προγράμματος.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω του portal olomeleia. Το σεμινάριο θα μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμο στο YouTube της Ολομέλειας για όποιον επιθυμεί να το παρακολουθήσει και δεν δεν θα μπορέσει στις 4/12/2020.

Επίσης, ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 στις 16:00μ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κος Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο e -mail του Δ.Σ.Ρ. μέχρι την 17η Νοεμβρίου 2020.

Μοιράσου το άρθρο: