Την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συζήτησή τους ο κ. Μέτιος ενημέρωσε την κ. Γεννηματά για τους βασικούς άξονες του σχεδίου της διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας -τις υποδομές, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την ενέργεια και την υγεία- ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μεγάλα έργα τα οποία διεκδικεί η Περιφέρεια στους τομείς των μεταφορών και της αγροτικής ανάπτυξης.

Την κ. Γεννηματά συνόδευαν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ,Παύλος Δαμιανίδης και στελέχη του κόμματος.
Από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜΘ παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κωστής Σιμιτσής, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Αχμέτ Ιμπράμ και η Εκτελεστική Γραμματέας, Ζωή Κοσμίδου.

Μοιράσου το άρθρο: