Το έργο του δεύτερου αναβαθμού στον ποταμό Κομψάτο έχει καταπέσει σε ένα μεγάλο κομμάτι του , όπως διακρίνεται στην σχετική φωτογραφία.

Είχαμε ενημερώσει ως ΕΡΤ- σ.σ. και προσωπικά η γράφουσα και την Πολιτική Προστασία και την αρμόδια Δ/νση της Περιφέρειας-, από την αρχή του φθινοπώρου, όπου είχε παρουσιάσει τότε πολύ σοβαρές ρηγματώσεις…
Τώρα βέβαια, ΝΑΙ δεν γίνονται έργα, όσο το ποτάμι «φουσκώνει» από τις βροχές, αλλά καλά θα είναι οι αρμόδιοι να το προγραμματίσουν μέσα στο καλοκαίρι, όταν τα νερά θα είναι σε ένα ύψος που δεν θα μπορούν να επηρεάσουν τα έργα.

Κι άλλη μια επισήμανση, φθορές πολύ σοβαρές έχει υποστεί και το δεξί κιγκλίδωμα της γέφυρας(σ.σ. με κατεύθυνση από Πολύανθο προς Ίασμο, προφανώς από κάτι που έπεσε πάνω του). Προφανώς αυτό δεν χρειάζεται να… ξεφουσκώσει ο ποταμός για να επισκευασθεί, για λόγους ασφάλειας…Άλλωστε εκεί παλιότερα η αρμόδια Δ/νση της Περιφέρειας είχε επισκευάσει στο ίδιο σχεδόν σημείο, τα τσιμεντένια κιγκλιδώματα, μετά από πτώση αυτοκινήτου με παράτυπους μετανάστες.

Μοιράσου το άρθρο: