Ερωτήσεις απηύθυνε προς την Πολιτεία ο επικεφαλής της περιφερειακής Παράταξη Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πρωτοβουλία, Κώστας Κατσιμίγας, μιλώντας στην ΕΡΤ, για την επιστροφή φοιτητών που γίνεται προς την περιοχή μας, μέσω του αεροδρομίου της Βουλγαρίας, ή και ακόμα μέσω των αυτοκινήτων των γονιών τους από Τουρκία, πόσοι είναι αυτοί και αν παρακολουθούνται από τους αρμοδίους, αν τηρούν τα μέτρα του κατ’οίκον περιορισμού.

Επίσης αν και οι οικονομικοί μετανάστες που επέστρεψαν από χώρες, της ΕΕ, με πολλά κρούσματα κορονοϊού, αν έχουν μετρηθεί και αν και αυτοί ελέγχονται για το κατά πόσο τηρούν τα αυστηρά μέτρα προστασίας και αυτοπεριορισμού.
«Δυστυχώς δεν υπάρχει καταγραφή και ούτε η αποδυναμωμένη ΕΛΑΣ αλλά και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, λόγω του ελλιπούς προσωπικού, μπορεί να προσφέρει σε αυτό. Το Μένουμε Σπίτι, μοιάζει να είναι το πιο ασφαλές όπλο κατά του κορονοϊού, συν το γεγονός πως πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε μαζικές προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Επίσης θα πρέπει να εκπονηθεί ένα στρατηγικό σχέδιο στα νοσοκομεία, προκειμένου να υπάρχει διαχωρισμός των ύποπτων κρουσμάτων με τα άλλα περιστατικά που κατευθύνονται στα Νοσοκομεία, υπογράμμισε ο κ. Κατσιμίγας.

Κώστας Κατσιμίγας: «Αποτυχημένο το ταξίδι Χαρδαλιά στον Εχίνο»

Τέλος, αποτυχημένο χαρακτήρισε το ταξίδι του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο επικεφαλής της παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, Κώστας Κατσιμίγας.
«Η επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά ήταν επικοινωνιακή και μάλιστα με κακά μηνύματα, καθώς συμμετείχαν πολλοί μέσα στο χώρο του Δημαρχείου στη Σμίνθη, όπου έλαβε χώρα η σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Κατσιμίγας.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Κατσιμίγα στην ΕΡΤ Κομοτηνής

https://drive.google.com/open?id=1OuIeeZloAM4Q4mzQ5h_lhBUjoyQb87R2

Μοιράσου το άρθρο: