Έρευνα του ΤΕΦΑΑ Αθηνών: Μανιακοί με το τρέξιμο οι Έλληνες

Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης υποστηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα 5 χιλιομέτρων «Virtual SNF Run» που διοργανώνεται από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου προσαρμοσμένο στη νέα πραγματικότητα, που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 21 Ιουνίου 2020, έχοντας ως στόχο την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας.

Συγχρόνως με την επιδίωξη της οικονομικής στήριξης του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, η δραστηριοποίηση της ΠΕ Ροδόπης στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Virtual SNF Run», προσανατολίζεται και στην προβολή της Ροδόπης, της ανάδειξης τόπων και τοπίων στην περιοχή.

Οι πολίτες που επιθυμούν να τρέξουν για καλό σκοπό, έχουν τη δυνατότητα επιλογής της διαδρομής που θα ακολουθήσουν, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Οι δρομείς μπορούν να πραγματοποιήσουν τη διαδρομή που επιλέξουν, μόνοι τους ή με παρέα.

https://www.facebook.com/watch/?v=352377202392310

Επίσης όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια, στηρίζοντας το Νοσοκομείο Κομοτηνής, μπορούν να προσφέρουν κατά την εγγραφή τους το προτεινόμενο ποσό των 5 ευρώ. Η ΠΕ Ροδόπης θα διαθέσει μπλουζάκια με το λογότυπο του αγώνα για τους πρώτους 300 συμμετέχοντες που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα επικοινωνήσουν με το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 (Διοικητήριο, Λ. Δημοκρατίας 1, τ.2531350180) , ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το σκοπό της δράσης.

Ακόμη όσοι θέλουν μπορούν να αποστείλουν φωτογραφία που αποτυπώνει τη στιγμή στο antip-rodop@pamth.gov.gr. Οι φωτογραφίες των δρομέων θα αποτελέσουν μέρος οπτικοακουστικού υλικού της δράσης, διεκδικώντας το σχετικό έπαθλο του Virtual SNF Run. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία της εγγραφής και περαιτέρω πληροφορίες της οργάνωσης παρατίθενται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.snf.org/el/grafeio-typou/lista-neon/2020/06/virtual-snf-run-online-event/

Σχετικά με την συμμετοχή των πολιτών και την διοργάνωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Νίκος Τσαλικίδης απεύθυνε το εξής μήνυμα:

«Συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κι επιλέγουμε την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μέσα από τον αγώνα 5χλμ «Virtual SNF RUN». Η δράση μας επεκτείνεται και πέρα από την έμπρακτη υποστήριξη του σημαντικού στόχου του αγώνα, που συνδέεται με το τοπικό μας Νοσοκομείο. Εξυπηρετεί παράλληλα την πάγια επιδίωξή μας να αναδείξουμε τη Ροδόπη, προβάλλοντας τις μοναδικές ομορφιές της.

Μοιράσου το άρθρο: