«Ήταν μια αιφνιδιαστική μετακίνηση μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας σε μια υπηρεσία που θεωρώ ότι έχω προσφέρει και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει προσπαθούσα να κάνω ό,τι μπορούσα καλύτερο στο πλαίσιο αυτού του χαοτικού Νομοθετικού Πλαισίου και μεταφέρθηκα σε μια υπηρεσία όπου ουσιαστικά δεν έχω τις γνώσεις και την εμπειρία για να μπορέσω να προσφέρω αναλόγως.» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΑΔΜΘ κος Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» με αφορμή τη ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, που κάνει λόγο για « συνδικαλιστική δίωξη» του ιδίου.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΑΔΜΘ, Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ροδόπης

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΑΔΜΘ, Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ροδόπης εξήγησε «Η απόφαση ήταν διοικητική πράξη που δεν μπορείς να μην την εφαρμόσεις. Έχω προσφύγει ιεραρχικά στον Υπουργό με διάφορα επιχειρήματα, μεταξύ των οποίων και αυτό, το οποίο αποβαίνει εις βάρος της εξυπηρέτησης των πολιτών και απoδυναμώνονται ταυτόχρονα δύο υπηρεσίες».

Σχολιάζοντας την απόφαση αυτή σημείωσε πως «στη Δημόσια Διοίκηση πάντοτε υπάρχουν συμφέροντα κι όταν είσαι ακέραιος κάπου φτάνεις αντιμέτωπος με συμφέροντα, ενοχλείς.»

Πριν από την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ προηγήθηκε και η ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Συλλόγου και της Ομοσπονδίας των Διοικήσεων στηλιτεύοντας η ανακοίνωση αυτή «την μη λογική αυτών των αποφάσεων, την μη αποτελεσματικότητα αυτών των μετακινήσεων που αποβαίνουν εις βάρος της κοινωνίας», όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν.

Παράλληλα, επέλεξε να στείλει το μήνυμά του σημειώνοντας «Κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος» και τονίζοντας «πόση σημασία έχει η συλλογικότητα γιατί και αυτό έχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια. Όταν είμαστε ενωμένοι οι εργαζόμενοι, οι κοινωνικές ομάδες μπορούμε να αντιδράσουμε σε κάτι που κοινωνικά είναι άδικο.»
Φώτο:Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: