Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης συνάντησε τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο κ. Συριτούδη Πασχάλη κι αφού τον συνεχάρη του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης «φλέγον θέμα για την περιοχή παραμένει το μεταναστευτικό, το οποίο βέβαια ο κ. Γενικός έδειξε να γνωρίζει αρκετά καλά, ως τέως Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «ενημερώθηκε για τις συνέπειες του πολύχρονου φαινομένου για τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Δ.Α. Ροδόπης και για τα αιτήματα μας που δεν τελεσφόρησαν έως σήμερα. Έγινε αναφορά στις οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις προς το προσωπικό, για το οποίο δόθηκε η διαβεβαίωση ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί κατά προτεραιότητα».

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Ένωσης αναφέρθηκαν «στην ανάγκη ανανέωσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα του στόλου των οχημάτων μας και υγειονομικού υλικού των Υπηρεσιών μας. Το τελευταίο διάστημα παρελήφθησαν τέσσερα νέα οχήματα τα οποία διατέθηκαν κυρίως σε περιφερειακές υπηρεσίες της Διεύθυνσης μας. Συζητήθηκε, επίσης η ανάγκη να επανεξεταστεί το θέμα της κράτησης ποινικών κρατουμένων στα κρατητήρια των Υπηρεσιών μας για διαστήματα, μεγαλύτερα από αυτά που προβλέπονται, από τον κανονισμό κρατητηρίων αστυνομικών Υπηρεσιών.»

Μοιράσου το άρθρο: