Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Φύγαμε»  σε σκηνοθεσία Dan Scanlon στο θερινό σινεμά της Κομοτηνής τη Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 9:15.

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου έχει ως εξής:

Σας πληροφορούμε πως δεν είναι δυνατή η προβολή της ταινίας Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (2019), εξαιτίας της αναβολής κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους από την αρμόδια εταιρεία.
Έτσι τη Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 9:15 το βράδυ θα προβληθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων Φύγαμε (μεταγλωτισμένο) σε σκηνοθεσία Dan Scanlon που δεν πρόλαβαν να χαρούν οι θεατές τον Μάρτιο 2020.

Λίγα Λόγια για την ταινία:
Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε», η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

Γενικές πληροφορίες και συστάσεις για τις προβολές
Πριν από κάθε προβολή θα απολυμαίνονται τα καθίσματα
Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:15
Το ταμείο θα ανοίγει στις 8 το βράδυ.
Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Παρακαλούμε προτιμήστε την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου
Άνεργοι, ΑΜΕΑ : είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου
Συνοδοί παιδιών στις παιδικές ταινίες : είσοδος ελεύθερη
Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.
Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα, ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην σκάλα. Παρακαλούμε το ίδιο να γίνεται και κατά την έξοδο των θεατών ανά σειρά και από τις δυο εξόδους του θεάτρου.
Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές παρακαλούμε να αφήνετε ένα κάθισμα κενό από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δε θα γίνεται διάλειμμα στις προβολές για αποφυγή συνωστισμού στο αναψυκτήριο

Μοιράσου το άρθρο: