Κοινή αίτηση υπέβαλε το 1/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου Ιάσμου ζητώντας την σύγκλησης του Συμβουλίου. Την αίτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου κατέθεσαν δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Κυριάκου Αμούτζα, της παράταξης του Καδή Ισμέτ και της παράταξης του Παναγιώτη Σπορίκη, που αποτελούν και το 1/3 του συνολικού αριθμού των μελών του Συμβουλίου.

Οι ΔΣ ζητούν τη συζήτηση για μείωση και τροποποίηση τιμολόγησης στην κατανάλωση ύδατος, τη μείωση των δημοτικών τελών, αλλά και τη συζήτηση του Ψηφίσματος για την κατασκευή του φράγματος Κομψάτου με αποδέκτη την διακομματική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, την περιφέρεια αν.Μ.Θ, και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. “Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατεβάζουν κοινή υπογεγραμμένη πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου. Συνεργασία εγγράφως αποδεδειγμένη.” δηλώνει η δημοτική αρχή του Ιάσμου και σημειώνει “ Αφήνοντας τους στην κρίση των συνδημοτών μας και της κοινής γνώμης, εύχομαι να είναι ευδόκιμη η συμπόρευση τους.”

Οι υπογράφοντες δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι:1. κ. Καδή Ισμέτ 2. κ. Μεχμέτ Οζτζιάν 3. κ. Ιδρύς Ναδήρ 4. κ. Βακιάνης Ανέστης 5. κ. Αυγουστής Βασίλειος 6. κ. Καρά Χασάν Μουζδάτ 7. κ. Μαχαίρας Χρήστος 8. κ. Αμούτζας Κυριάκος 9. κ. Σπορίκης Παναγιώτης 10. Ιμάμ Τζανέρ

Φώτο: αρχείο ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: