Ο κος Ιλχάν Αχμέτ με την σύζυγό του Μπελκίν

«Ευχαριστώ τους κατοίκους της Ροδόπης που με βοήθησαν σ’ αυτόν τον εκλογικό αγώνα και καταφέραμε να φέρουμε αυτή την μεγάλη νίκη στον Νομό Ροδόπης» δήλωσε ο επανεκλεγείς βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης, ο κος Ιλχάν Αχμέτ ευχαριστώντας την σύζυγό του, τους συνεργάτες και τους φίλους του για την στήριξη τους στο δύσκολο προεκλογικό αγώνα.

Ο κος Ιλχάν Αχμέτ

Όπως τόνισε ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα «Αγωνίστηκα ως βουλευτής όλου του Νομού Ροδόπης, δεν διαχώρισα κανέναν» τόνισε και εξήγησε « προσπάθησα να βοηθήσω όλες τις τάξεις , όλους τους φορείς, ασχολήθηκα με όλα τα προβλήματα του Νομού» είπε και υποσχέθηκε να είναι χρήσιμος στην κυβέρνηση, με την έννοια, όπως εξήγησε, να αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής. «Να τα πιάσω από εκεί που τα άφησα στην προηγούμενη θητεία μου, πριν από ένα μήνα, και πιστεύω ότι η ανάπτυξη θα έρθει.»

Ο κος Ιλχάν Αχμέτ με τους συνεργάτες του

Ο κος Ιλχάν Αχμέτ δεν παρέλειψε να συγχαρεί η τους συνυποψήφιους του, όπως και τους άλλους δύο εκλεγμένους βουλευτές της Ροδόπης. «Ξημερώνει μια νέα μέρα και για την Ροδόπη και την Ελλάδα. Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε να είμαστε τρίτο κόμμα . Το ΚΙΝΑΛ εκπλήρωσε όλους τους στόχους ως προοδευτική παράταξη, το ΚΙΝΑΛ θα είναι χρήσιμο στη Βουλή με τις ιδέες του, τις απόψεις του, τις προτάσεις του» είπε για να καταλήξει λέγοντας «ελπίζω και πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ θα δείξουν ένα πνεύμα συνεργασίας , ώστε να υλοποιηθούν προτάσεις και σχέδια, για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας.»
Φώτο:Ο κος Ιλχάν Αχμέτ με την σύζυγό του και με συνεργάτες του ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: