Από καρδιάς μίλησε στην τελευταία κεντρική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου, Κυριάκος Αμούτζας στην κεντρική πλατεία του Ιάσμου, τιμώντας το ακροατήριό του λέγοντας πως «είμαι περήφανος που είμαι ένας από εσάς».

Στάθηκε στα απαραίτητα έργα που πρέπει να γίνουν για την αντιπυρική ζώνη που είναι απαραίτητη πάνω από τον Ίασμο, η βελτίωση της εισόδου του Ιάσμου από την Εγνατία, η κατασκευή της Γέφυρας Κομψάτου, τους αναβαθμισμένους τρόπους άρδευσης για τα καπνοχώραφα και για τις Κερασιές, για τις οποίες κάποιοι επιτέλους θα πρέπει να σκεφθούν να τοποθετήσουν τα αντιχαλαζιακά δίχτυα. Επίσης στάθηκε στην ανανέωση του στόλου των μηχανημάτων του Δήμου, την ολοκλήρωση του Βιολογικού καθαρισμού, την μεταφορά του νηπιαγωγείου στο σχολικό συγκρότημα και την αξιοποίηση του παλιού Δημοτικού Σχολείου, την ανάδειξη και αξιοποίηση του Αρχοντικού Κούγια κ.α.
Μίλησε καθαρά και με … παράπονο για την υποψηφιότητα Σπορίκη, (Λαϊκή Συσπείρωση), η οποία μπορεί να στερήσει από τον κ. Αμούτζα το πέρασμα στο δεύτερο γύρο…»έτσι γιατί το είπε το κόμμα…», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Αναφερόμενος τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους, δήλωσε πως τους τιμά, ωστόσο πάντα θα τους ψάχνουν αν για κάποιο λόγο θα πρέπει να έλθουν στον Ίασμο… «Πάντα θα έρχεσθε γιατί ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΕΔΩ».
Αναφερόμενος στην απλή Αναλογική, υπογράμμισε πως η παντοδυναμία των Δημάρχων δεν υπάρχει πια. Για να διοικηθεί ο Δήμος θα πρέπει να εξασφαλίσει τη συναίνεση και από τις άλλες παρατάξεις, σε μια προσπάθεια να προτάσσεται και υπηρετείται το καλό και το συμφέρον του τόπου.
Πριν παρουσιάσει τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του, τόνισε χαρακτηριστικά πως έχουν επίγνωση πως κάποιοι δεν θα μπορέσουν να εκλεγούν, ωστόσο όμως θα δώσουν τη μάχη για το καλό του τόπου. Σημείωσε δε πως δεν έχει τάξει θέσεις στους συνεργάτες του…
Τέλος δήλωσε αισιόδοξος πως θα περάσει στο δεύτερο γύρο και τελικά θα εκλεγεί Δήμαρχος, διαβεβαιώνοντας τους δημότες πως από την επόμενη μέρα, θα ξεκινήσει τα απαραίτητα έργα για τους οικισμούς και για την έδρα του Δήμου.

Μοιράσου το άρθρο: