«Από τα 189 δείγματα του Αγιάσματος κανένα δε βρέθηκε θετικό στο ιό, γεγονός που μας χαροποιεί αλλά δεν πρέπει να μας εφησυχάζει.Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών απέδειξαν ότι ουσιαστικά ως Δήμος είμαστε ανοργάνωτοι και χωρίς πλάνο.» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Ιάσμου «Όραμα Αναγέννησης» του υποψ.Δημάρχου Κυριάκου Αμούτζα.

Κυριάκος Αμούτζας

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι: «Τώρα είναι η ευκαιρία να εκπονήσουμε ένα καλά μελετημένο σχέδιο για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων. Ο Δήμαρχος συνηθίζει να μιλά πολύ και να πράττει ελάχιστα. Θα πρέπει να ενεργεί εγκαίρως, να προηγείται των εξελίξεων, όχι να τις ακολουθεί.Όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης είμαστε παρόντες, διαθέτουμε εαυτούς, αρωγοί των δημοτών μας.»

Ο κος Αμούτζας ζητά από τον Δήμαρχο Ιάσμου ενημέρωση, καθώς, όπως τονίζει, « ο κόσμος χρειάζεται φροντίδα και υπεύθυνη ενημέρωση, όχι δηλώσεις.»

Τέλος, προτείνει τη σύγκλιση εκτάκτου δημοτικού συμβουλίου, «όποτε θέλει ο δήμαρχος, με όποιον τρόπο μπορεί αυτό να επιτευχθεί, ώστε να ενημερωθούμε και να συνδράμουμε στην εξεύρεση λύσεων» όπως χαρακτηριστικά λέει στέλνοντας το μήνυμα της κοινής συμπόρευσης στην «μάχη» κατά του κορονοϊου. «Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε.»

Μοιράσου το άρθρο: