Κατά πλειοψηφία πέρασε το Τεχνικό Πρόγραμμα της ΑΜ-Θ για το 2020. Μιλώντας για τα έργα που περιλαμβάνονται σε αυτό ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, τόνισε πως υπάρχουν συνεχιζόμενα έργα, νέα έργα, συνεχιζόμενες μελέτες και καινούργιες μελέτες.

Στεκόμενος σε κάποια εμβληματικά έργα, όπως τα χαρακτήρισε ο κ. Μέτιος, ανέφερε, τη Μελέτη για την Λίμνη Ισμαρίδα, το Φράγμα Ιασίου και τον παραλιακό άξονα Μαρώνειας-Μάκρης στη Ροδόπη, τη στατική επάρκεια του παλιού νοσοκομείου Αλεξ/πολης, το οποίο θα λειτουργήσει ως Διοικητικό κέντρο, την γέφυρα επέκτασης υπήνεμου μώλου στην Καβάλα, τη μελέτη διαχείρισης της λίμνης Βιστωνίδας στην Ξάνθη, τη γέφυρα στον ποταμό Αγγίτη της Δράμας.

Από την πλευρά της, μείζων και ελάσσων αντιπολίτευση, χαρακτήρισαν το Τεχνικό Πρόγραμμα πρόχειρο, με πολλές αοριστολογίες, με προτάσεις εμβαλωματικού χαρακτήρα και χωρίς πνοή νέων έργων.Ακολουθεί ένα ενιαίο ηχητικό με τις τοποθετήσεις του Περιφερειάρχη και των υπολοίπων επικεφαλής των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

https://drive.google.com/open?id=1YJDwbpqXezeQq3LRzOziJUhEHHYoczxZ

Μοιράσου το άρθρο: