Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών προτίθεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, να παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, για Σάπες και Ξυλαγανή.

Στόχος – όπως αναφέρει – είναι η παροχή ίσων ευκαιριών των παιδιών στην μάθηση. Γι’ αυτό το λόγο όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ δεν υπάρχουν ειδικά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

«Στην προσπάθεια αυτή – σημειώνει -σημαντική στήριξη αποτελεί και η συνδρομή Εθελοντών Εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, που με την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Ο Δήμος Μαρωνείας- Σαπών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, καλεί όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, διαδικτυακά ή δια ζώσης, για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, να έρθουν σε επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

Η δράση του κοινωνικού φροντιστηρίου θα αφορά τις τρεις τάξεις του Λυκείου για Σάπες και Ξυλαγανή και οι απαιτούμενες ειδικότητες είναι, φιλόλογος, μαθηματικός, φυσικός, χημικός και βιολόγος.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εγγράφως ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: κτίριο πρώην Δ.Ο.Υ. Σάπες, e-mail paidsta@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2532023578. Στην αίτηση πρέπει να αναγράφεται η ειδικότητα, το τηλέφωνο, το e-mail, οι μέρες και οι ώρες που είναι διαθέσιμοι και αν ενδιαφέρονται για Σάπες ή Ξυλαγανή.

Μοιράσου το άρθρο: