Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια κι απολυμάνσεις ήταν ενταγμένα στην καθημερινότητα των σχολείων και του Δήμου Κομοτηνής. Η λήξη των μαθημάτων έφερε ανακούφιση στους υπευθύνους για την λειτουργία τους, αλλά και σηματοδότησε την έναρξη των εργασιών σε μια σειρά από έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κος Στράτος Τσακιρίδης, αντιδήμαρχος καθημερινότητας, Διοίκησης και Συντονισμού

Ο Στράτος Τσακιρίδης, αντιδήμαρχος καθημερινότητας, Διοίκησης και Συντονισμού, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής σημείωσε πως έχει ήδη εγκριθεί γι αυτόν τον σκοπό ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα δηλαδή που θα δοθούν στις συντηρήσεις των σχολείων του Δήμου Κομοτηνής, βαψίματα, περιποιήσεις, αποκαταστάσεις ζημιών και ό,τι άλλο χρειαστεί στις αίθουσες, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους.Στόχος ο Σεπτέμβριος να βρει όλους αυτούς τους χώρους καθόλα έτοιμους για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

«Η καθημερινότητα δεν σταματά ποτέ!» δηλώνει ο κος αντιδήμαρχος αναφερόμενος εργασίες που βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη: Κοπές κλαδιών, φροντίδα για την περισυλλογή των αδέσποτων, αποκαταστάσεις δικτύων κ.α. «Η καθημερινότητα είναι ό,τι απασχολεί τον δημότη » σημειώνει ξανά αποκαλύπτοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. «Οφείλουμε να το κάνουμε» τονίζει υπενθυμίζοντας ότι ήταν και προεκλογική δέσμευση. ««Τα παράπονα στο δήμαρχο» λένε όλοι, οπότε όλα τα θέματα που απασχολούν τους δημότες είναι και δικά μας θέματα και όλα θα πρέπει να τα βάλουμε σε μια σειρά. Στο ερώτημα δε: «Αν λύνονται όλα;» θα απαντούσα: Όχι, όλα δεν λύνονται.»
Φώτο:Στράτος Τσακιρίδης, αντιδήμαρχος ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: