Δύο κρούσματα κορονοϊού στην Ξάνθη
Συνολικά τα 26 από τα 41 κρούσματα που βεβαιώθηκαν στην Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες, προέρχονται από το εξωτερικό. 11 βεβαιώθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας και ακόμα 15 πολίτες από το εξωτερικό προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο. Συγκεκριμένα, τα 41 κρούσματα κοροναϊού προέρχονται: έντεκα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, δεκαπέντε εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, εννέα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, τρία στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, ένα στην περιφερειακή ενότητα Δράμας, δύο στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.Διαμαρτυρία – Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης
Διαμαρτυρία διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης «Σύλλογος Φλόγα Ελληνισμού» σήμερα στις 18.00 έξω από το Τούρκικο Προξενείο στην Κομοτηνή για την απόπειρα μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. «Όλοι οι Θρακιώτες να είμαστε εκεί», είναι το κάλεσμα που απευθύνουν οι διοργανωτές.

Στο σημείο της πυρκαγιάς ο Δ. Χαρίτου
Στο σημείο της πυρκαγιάς σε δασική έκταση δίπλα στον οικισμό παλιννοστούντων Ποντίων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, βρέθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου, όπου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο, Ντίνο Χαριτόπουλο, και τον πρόεδρο ΚΕΜΑΣ Ηλία Εμιρζά για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

 

Πόρτο Λάγος. Πρασινοχελώνα νεκρή
Μία θαλάσσια χελώνα, του είδους πρασινοχελώνα, εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Πόρτο Λάγους στην περιοχή Πόρτο Μόλο Δ. Αβδήρων, απογευματινές ώρες χθες. Aπό τη Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Νέο ΔΣ στο Σωματείο Παραγωγών Ροδόπης
Εκλογές του σωματείου παραγώγων Ροδόπης διεξήχθησαν σήμερα και εξελέγησαν οι, Κουτρουλός Γεώργιος, Τζηνούδη Δέσποινα, Αθανασίου Πασχάλης, Μουράτ Χασάν Σερχαν, Μπαϊράμ Αλή Ουμητ . Για πρώτη φορά το σωματείο του Ν.Ροδόπης εκλέγει 4 αντιπροσώπους, στην Ομοσπονδία παραγώγων λαϊκών αγορών Θεσσαλίας δυτικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μοιράσου το άρθρο: