Ένα δώρο που σίγουρα θα το χαρούν πολύ απέκτησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Οργάνης. Τα 33 παιδιά του ορεινού όγκου πήραν στα χέρια τους από ένα – δώρο έκπληξη χάρη στις προσπάθειες  του διευθυντή, του Συλλόγου διδασκόντων και των προϊσταμένων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, απαλύνοντας έτσι την λύπη που προκάλεσε το κλείσιμο του σχολείου λόγω κορονοϊου για δύο και πλέον μήνες.

33 Tablet ένα σε κάθε παιδί, δωρεά ενός Ιδιώτη, φίλου καλού  της περιοχής που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του! « Είναι μια εξαιρετική κίνηση, μια δωρεά όχι μόνο προς τους μαθητές, αλλά και προς το ίδιο το σχολείο, το Σύλλογο Διδασκόντων γιατί είμαστε όλοι μαζί, είμαστε εμείς, που ενεργούμε από κοινού έχοντας την βοήθεια των προϊσταμένων, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Όλοι μαζί λοιπόν τα καταφέραμε καλά μέχρι τώρα ενισχύοντας την λειτουργία του σχολείου και το έργο των δασκάλων, δόξα το Θεό. Και τα παιδιά σήμερα θα χαρούν με τη λήψη του tablet που εμείς δώσαμε στους γονείς τους μια που τα Δημοτικά Σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω κορονοϊου.» δήλωσε ενθουσιασμένος στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κος Αχμέτ Αρναούτ, διευθυντής του σχολείου και άοκνος εργάτης στην εκπαιδευτική κοινότητα  σημειώνοντας με νόημα ότι «Η παιδεία δεν γνωρίζει αποστάσεις.»
Μιλώντας για την χρήση του tablet από τους μαθητές αφού τόνισε πως θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τα παιδιά σημείωσε πως αν το προσέξουν θα το έχουν για πολλά χρόνια.

«Οι εκπαιδευτικοί θα είναι πάντα στο πλευρό τους για να τους καθοδηγήσουν στη σωστή  λειτουργία, όταν με το καλό επιστρέψουμε στο σχολείο, όταν έρθουν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας πάλι κοντά μας.» σημείωσε γνωρίζοντας καλά πόσο σημαντικό είναι να είναι εξοικειώμενοι δάσκαλοι και μαθητές με τις νέες τεχνολογίες.

Φώτο: Στιγμιότυπα από την παράδοση των tablet – Αχμέτ Αρναούτ ρεπορτάζ-κείμενο: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: