Την πραγματοποίηση κοινής σύσκεψης με τη συμμετοχή όλων, φορέων, αιρετών, αρχών και κατοίκων με θέμα το μέλλον της ομάδας «Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου» προτείνει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιάσμου κος Ηλίας Μπούκας μην κρύβοντας την ανησυχία του για το μέλλον της ομάδας, που ενώνει και εκπροσωπεί την περιοχή πολλά χρόνια τώρα.

C

Μετά την άσχημη εξέλιξη της μη καθόδου της ομάδος στο κύπελλο με τον «Πανδραμαϊκο» μιλά για τον κίνδυνο που ελλοχεύει να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπου κατάφερε, όπως σημειώνει, άξια να ανέβει. «Κυκλοφορεί φανερά πλέον ότι η αιτία είναι το οικονομικό και η λειψανδρία στη διοίκηση» δηλώνει ο κος Μπούκας και καταθέτει τη δική του πρόταση ξεκαθαρίζοντας πως ο χρόνος πια δεν είναι σύμμαχος τους.

«Μήπως θα ήταν φρόνιμο να πραγματοποιηθεί “χτες” συνάντηση ανοιχτή σε όλο τον κόσμο,με πρόσκληση σε στοχευμένο ανθρώπινο δυναμικό,συλλόγους,φορείς,Δημοτικές παρατάξεις,ώστε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στην ιστορία της ομάδος;» αναρωτιέται σημειώνοντας πως στην ομάδα αυτή είχαν πολλοί  συμμετοχή, πολλές δεκαετίες τώρα. «Από την ομάδα αυτή περάσαμε πολλοί και τρώγαμε τα πόδια μας στο ξερό γιατί αγαπούσαμε την μπάλα,την ομάδα και το χωριό» σημειώνει με νοσταλγία μην κρύβοντας την ανησυχία του για ένα ζωντανό κομμάτι του τόπου που κατάφερε να ενώσει τους κατοίκους της περιοχής.

Φώτο: Ο κος Ηλίας Μπούκας σε παλιότερο στιγμιότυπο με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα (φώτο αρχείο ΕΡΤ) Κείμενο: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: