Κίνηση από νωρίς στην πλατεία και στους δρόμους

Ο στόχος επετεύχθη για τους διοργανωτές της «Λευκής Νύχτας». Οι πρόεδροι και τα ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, της  ΟΕΒΕΣ ν. Ροδόπης και της  ΔΚΕΠΠΑΚ, έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι. Το ταμείο,ωστόσο, θα γίνει από τον καθένα και την καθεμία καταστηματάρχη ξεχωριστά. Σίγουρα από το πρωί του  Σαββάτου η αποτίμηση της φετινής διοργάνωσης θα έχει σίγουρα ξεχωριστό ενδιαφέρον.   

Γεύσεις από την κα Κ. Τσακίρη

Οι καταστηματάρχες είδαν μετά από καιρό τους δρόμους της πόλης γεμάτους κόσμο, τις βιτρίνες να έλκουν την προσοχή των καταναλωτών και το ταμείο τους να τα πηγαίνει καλύτερα από ό,τι συνήθως.

 

 

Ακόμη κι αυτοί οι οποίοι περιορίστηκαν στην έξοδο με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό απόλαυσαν κάποιες από τις 25 εκδηλώσεις που τους περίμεναν στις γωνιές της πόλης.

Οι Λαλητάδες της Ροδόπης ξεσήκωσαν τον κόσμο

Εκδηλώσεις με: μουσική, χορό και γεύσεις, αλλά και σταντ με ενημερώσεις , δρόμοι με party, πεζόδρομοι με ποδήλατα για γυμναστική και παρουσιάσεις αγαπημένων ομάδων.

 

 

Το Europe Direct και φέτος παρόν

Η «Λευκή Νύχτα» της Κομοτηνής ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές να γνωρίσουν μια…άλλη πόλη. Κεφάτη, γεμάτη με κόσμο, ανοιχτή, έτοιμη να προσφέρει φιλοξενία, χαμόγελα και άριστα προϊόντα. Κάπως έτσι κερδίζονται οι… πιστοί φίλοι καταναλωτές.

 

Η κα Κ. Κωνσταντινίδου και ο κος Α. Βαφειάδης

 

Οι χαρούμενες μελωδίες μπορεί να μην φτάνουν για να γεμίσουν τα ταμεία των επιχειρήσεων, ωστόσο, αποδείχτηκε πως είναι ένας πολύ καλός λόγος να αφήσει κανείς  τον καναπέ του και να δει την αγορά με άλλο μάτι.

 

 

Παρούσα η Φιλαρμονική του Νέου Σιδηροχωρίου

Ξεχωριστή η διάθεση των καταναλωτών, ιδιαίτερη, φροντισμένη και προσεγμένη των ιδιοκτητών. Και κάπου εκεί οι ακούραστοι «οικοδεσπότες»,οι:  κα Κ.Κωνσταντινίδου (Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής), ο κος Αν. Βαφειάδης (ΟΕΒΕΣ ν. Ροδόπης) και η κα Ν. Λιβεριάδου (ΔΕΠΠΑΚ)  να σκέφτονται από τώρα  την επόμενη «Λευκή Νύχτα» της Κομοτηνής.
Φώτο:Στιγμιότυπα από την «Λευκή Νύχτα» ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: