Δεκατρείς (13) επιχειρήσεις , μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, συμμετέχουν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), αριθμός όχι ιδιαίτερα μεγάλος, ωστόσο, ικανός να δώσει μια συνέχεια στο περσινό άνοιγμα που επιχείρησαν στο κοινό της έκθεσης ντόπιοι επιχειρηματίες. «Πρόκειται για δυναμικές επιχειρήσεις με εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες» υποστηρίζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, ο κος Αντώνης Γραβάνης προσθέτοντας πως το Επιμελητήριο  δίνει τη δυνατότητα να αναδείξουν αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο πολυπληθές κοινό της ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, ο κος Αντώνης Γραβάνης

«Η έκθεση αυτή είναι η μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται Πανελληνίως και εμείς σαν Επιμελητήριο θέλουμε να έχουμε συμμετοχή και να δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μας χωρίς κανένα κόστος να συμμετέχουν εκεί και να αναδεικνύουν τα εξαιρετικά τους προϊόντα». Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης φέτος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με αρκετά μεγάλο περίπτερο, ικανό να φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο τους επιχειρηματίες που κάνουν αυτό το βήμα της προβολής. «Όσο υπάρχει το ενδιαφέρον , το Επιμελητήριο θα είναι εκεί για να μπορούν να συμμετέχουν. Όσοι συμμετείχαν πέρσι, συμμετέχουν και φέτος. Έμειναν ευχαριστημένοι και επανήλθαν στη φετινή διοργάνωση.»

Το επόμενο βήμα εξωστρέφειας για το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης θα είναι η συμμετοχή στην Έκθεση της Καβάλας. « Δίνουμε τη δυνατότητα στις μικρές μας επιχειρήσεις να συμμετέχουν. Γιατί πολλές επιχειρήσεις , που είναι μικρές, είναι πιο σημαντικό γι αυτές να αναδεικνύουν τα προϊόντα τους στις γύρω περιοχές. Στις μεγάλες εκθέσεις συμμετέχει η Περιφέρεια και όποιος θέλει μπορεί μέσω της Περιφέρειας να πάρει μέρος.»

Όσον αφορά στην τύχη της Έκθεσης της Κομοτηνής; «Θα υπάρξει συζήτηση με τον περιφερειάρχη, τον κ. Χρήστο Μέτιο», απάντησε ο κος Γραβάνης προσθέτοντας «νομίζω ότι μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του θα υπάρχουν ανακοινώσεις.»
Φώτο: Αντώνης Γραβάνης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: