Κάλεσμα να στηρίξουν τη δράση του Διακρατικού, Διαπανεπιστημιακού, Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δ.Π.Θ. απευθύνει το Τμήμα καλώντας όλους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Προγράμματος (https://dddpms.bscc.duth.gr/) και αφού δουν τις σχετικές πληροφορίες να μεταβούν στον ιστότοπο της δράσης (https://lab.livecloud.gr/hitandgreet/) στέλνοντας με ένα κλικ μια θετική σκέψη για τον Ιταλικό λαό.

Η πρόεδρος του Τμήματος, η κα Μαρία Δημάση

HIT and… GREET!
«Πατήστε το κουμπί και στείλτε τον χαιρετισμό σας στους/στις συναδέλφους και στους/στις φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Suor Orsola Benincasa Νάπολης (Ιταλία), με το οποίο συνεργάζεται το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ελλάδα) στο πλαίσιο του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες».
Κάθε «χτύπημα» θα αντιστοιχεί σε μία θετική σκέψη για τον ιταλικό λαό που προσπαθεί να ανακάμψει από την περιπέτεια της πανδημίας. «
αναφέρεται και σημειώνεται: «Παράλληλα, το «κλικ» σας στηρίζει την αφιλοκερδή προσπάθεια του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. να ολοκληρώσει και να διαθέσει εκπαιδευτικό υλικό για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας από τους Έλληνες της Κάτω Ιταλίας. Ας στηρίξουμε την εξάπλωση της αλληλεγγύης, όχι του COVID-19!»

Το κείμενο της έκκλησης υπογράφει η κα Γρηγορία Καρολίνα Κωνσταντινίδου, απόφοιτη του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ., υπ. Δρ. Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ. και η κα Μαρία Δημάση, Καθηγήτρια Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ., Διευθύντρια του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ.
Την Τεχνική υποστήριξη την έχει ο Ιωάννης Γκουτσίδης, απόφοιτος του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ., Γραμματέας του Προγράμματος και η Μετάφραση του κειμένου στην ιταλική γλώσσα είναι του Γεώργιου Αγελαρίδη ενώ στην αγγλική γλώσσα της Στέλλας Θεολόγου.

Μοιράσου το άρθρο: