Ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών και Πρόληψης Καρδιοπαθών Νομού Ροδόπης καλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου στην Πλατεία Ειρήνης την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.30 έως 20.30, καθώς και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00 έως 13.30, για να γιορτάσουν και φέτος όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό και προστατεύοντας την καρδιά.

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Δήμος Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας), το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κομοτηνής, ο Ιατρικός Σύλλογος, και άλλοι φορείς.

«Θα χαρούμε να σας δούμε, διατηρώντας τις αποστάσεις και αποφεύγοντας το συνωστισμό, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής. Οι γιατροί της πόλης μας και το επιστημονικό προσωπικό της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, θα ενημερώνουν το κοινό, θα παρέχουν συμβουλευτική προληπτικής αγωγής, θεραπευτικής άσκησης και αποκατάστασης και σχετικές πληροφορίες στους πολίτες για το τι πρέπει να προσέχουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας», δηλώνει ο υπεύθυνος καθηγητής, πρόεδρος του Συλλόγου, Σάββας Τοκμακίδης.

Παράλληλα, σημειώνει: «Σας περιμένουμε στην πλατεία Κομοτηνής, σεβόμενοι τις οδηγίες προστασίας κατά του κορονοϊού (COVID-19). Η δική σας παρουσία και φέτος, όπως και πέρυσι, θα μας ενισχύσει να καθιερώσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς ως μια γιορτή υγείας των πολιτών της Κομοτηνής και της Ροδόπης.»

Μοιράσου το άρθρο: