Γκολ αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς έβαλαν δύο ομάδες της Ροδόπης. Ο Πανθρακικός και η Δόξα Γρατινής δεν στάθηκαν μόνο στις υποχρεώσεις τους εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά παρακίνησαν τους φιλάθλους τους να συνδράμουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Κι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους και έφερε μαζί του είδη πρώτης ανάγκης για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 χωρίς να καταφέρει κάποια από τις δύο ομάδες να αποχαιρετήσει το 2019 με νίκη. Το παιχνίδι εκτός από το μέτριο θέαμα, την ισοπαλία σημαδεύτηκε  και από τον τραυματισμό του Νίκου Γκαϊδατζή σε σύγκρουση με τον Άγγελο Μπόσκο. Όλη η οικογένεια της ομάδας  έσπευσε να ευχηθεί  να γυρίσει υγιής στη δράση!

Στο αγωνιστικό σκέλος, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 16΄ με δυνατό σουτ του Τσιανάκα έξω από την μεγάλη περιοχή και η Δόξα Γρατινής ισοφάρισε στο 48΄ με τον Ερκάν, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Μπόσκο.

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Παύλου, Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζάγγουλος (55΄ Μέριτς), Κονόμι (67΄ Καρασιούνας), Νάνος, Τσιανάκας, Γκαϊδατζής (43΄ Παπαδόπουλος), Τοπάλι (78΄ Παγώνης), Βιόπουλος

Δόξα Γρατινής (Στοϊνοβιτς): Μπουτσακτσή, Θεοδωρίδης, Στοϊνοβιτς Ν, Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Κρεμμύδας, Στοϊνοβιτς, Γιαννακιτζίδης, Ερκάν, Αντωνιάδης, Καρακόλιας

Μοιράσου το άρθρο: