Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών κι Εμπορικών Σωματείων της Ροδόπης (ΟΕΒΕΣ) με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη του μικρού Χρήστου θεοδωρίδη από την Αίγειρο της Ροδόπης. Ένα παιδί, που στα πρώτα ακόμη βήματα της ζωής του, δίνει τη δική του «μάχη» για την ίδια τη ζωή.

5.257 ευρώ για τον μικρό Χρήστο
Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικηγόρου και του κ. Θεοδωρίδη Παναγιώτη, πατέρα του μικρού Χρήστου, το άνοιγμα των εξήντα  κουμπαράδων και η καταμέτρηση των χρημάτων που περιείχαν. Επρόκειτο για κουμπαράδες που είχαν αγοραστεί  στις 13-11-2017 με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας και είχαν τοποθετηθεί σε δεκάδες καταστήματα της περιοχής. «Από καρδιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το καταναλωτικό κοινό της πόλης και τους συναδέλφους επαγγελματίες που συνέδραμαν στην προσπάθεια για τον μικρό Χρήστο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΕΒΕΣ. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι συγκεντρώθηκε τελικά το ποσό των 5.257 ευρώ.

Μικρό ποσό, μεγάλη «ανάσα» για την οικογένεια του μικρού αγοριού που σηκώνει το βάρος αυτής της προσπάθειας. Ωστόσο, η τοπική κοινωνία της Ροδόπης, με δράσεις, όπως αυτή της Ομοσπονδίας, που καιρό τώρα πραγματοποιούνται από διαφορετικές οργανώσεις, συλλόγους και φορείς, δεν την άφησαν ποτέ να αισθανθεί ότι είναι μόνη.

Μοιράσου το άρθρο: