Συνταξιοδοτικά και άλλα θέματα συζήτησαν οι απόστρατοι αστυνομικοί με τον βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

«Η συνεργασία των αποστράτων της Αστυνομίας με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη τα τελευταία χρόνια έχει οικοδομήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης, πέρα και πάνω από κομματικές και κλαδικές λογικές.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του βουλευτή και σημειώνεται «Όποτε χρειάστηκε ο Βουλευτής Ροδόπης ανέλαβε πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πρώην αστυνομικών, αναγνωρίζοντας την προσφορά και το έργο τους στην τοπική κοινωνία. Το ίδιο ισχύει και για τον Σύνδεσμο Αποστράτων της Αστυνομίας που στάθηκε με συνέπεια στο πλευρό του Ροδοπίτη πολιτικού, σε κάθε διεκδικητικό αγώνα για το Νομό και την Περιφέρεια μας.»

και η ανακοίνωση καταλήγει: «Οι Απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας δια του προέδρου τους κ. Γ.Τσαβδαρτζή, του ταμία τους Θ.Βλαχάκη και του γραμματέα τους Χρ. Μπαμπαλή, υπέβαλαν υπόμνημα σχετικά με συνταξιοδοτικά και άλλα οργανωτικά προβλήματα και συγκεκριμένες προτάσεις για να προωθήσει ο Βουλευτής στους αρμόδιους Υπουργούς.»

Μοιράσου το άρθρο: