Το Cabaret επιστρέφει στην Κομοτηνή. Ανανεωμένο με νέους ρόλους, νέες περούκες, νέα σκηνικά, νέα κοστούμια και με έναν 17χρονο ταλαντούχο μαθητή ικανό να καταπλήξει με το ταλέντο, τη φαντασία και τις μιμήσεις του. Ραντεβού στις 3 και 4 Μαρτίου το βράδυ στη Λέσχη Κομοτηναίων, με έναν 17χρονο μαθητή που καταπλήσσει με το ταλέντο του. Στη σκηνή μαζί του η Πάολα, ο Χριστοδουλόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, η Ελένη Μενεγάκη, ο Ηλίας Ψινάκης, η Χίλαρη Κλίντον και ο Ντόναλντ Ντράμπ.

FB_IMG_1487756120639Ο Ιωακείμ Ιωακειμίδης έχοντας γράψει ο ίδιος τα κείμενα τα ερμηνεύει στη σκηνή έχοντας στο πλευρό του μια ομάδα εξαιρετικών συνεργατών που του δίνουν ξεχωριστή ώθηση. Η Μαίρη Σκλαβίδη (κείμενα ενδυματολογία), ο Kevork Melkonian (Σκηνικά), ο Γιάννης Κουλαουζίδης (μουσική) , η Βερόνικα Σεμερτζίδου (Φωνητική διδασκαλία) και ο Μιχάλης Βαμβακάς (επιμέλεια Βίντεο).

«Μου ζήτησε τον Δεκέμβριο να τον βοηθήσω με τα σκηνικά. Δέχτηκα αμέσως. Οι παραστάσεις δίνονται στο χώρο της Λέσχης. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα σκηνικό που θα θυμίζει καμπαρέ. Με έξυπνους τρόπους κάναμε το χώρο να μοιάζει θεατρική σκηνή. Ένα σύγχρονο καμπαρέ που ταξιδεύει και στο χθες, στη δεκαετία του 30 και του 40 » δηλώνει ο κος Κεβόρκ Μελκονιάν σημειώνοντας πως «Ο Ιωακείμ έχει ταλέντο. Με σκληρή δουλειά θα φτάσει εκεί που θέλει. Εκείνο που με ενθουσιάζει στα νέα παιδιά είναι η αλήθεια τους. Όταν βγαίνει στη σκηνή ο Ιωακείμ, ένα ντροπαλό 17χρονο αγόρι, μετατρέπεται σε έναν ταλαντούχο ηθοποιό με μεγάλη πείρα».

Όσον αφορά στη νέα παράσταση «Είναι ένα One Man Show αλλάζω στη σκηνή και στα παρασκήνια» δηλώνει ο Ιωακείμ και εξηγεί πως θα παίζουν βίντεο, θα υπάρχει ζωντανή μουσική. « Είναι μια κωμωδία, που κλείνει, όμως, με τη Μελίνα Μερκούρη περνώντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τον κόσμο σήμερα. Η βάση αυτής της παράστασης είναι το μακιγιάζ» δηλώνει σπεύδοντας να ευχαριστήσει τη Λέσχη Κομοτηναίων που ανέλαβε την παραγωγή, αλλά και τη φιλοξενία της παράστασης.
Φώτο:Ιωακείμ Ιωακειμίδης και Κεβορκ Μελκονιάν στο στούντιο της ΕΡΤ Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: