Στραμμένη την προσοχή του στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων θα έχει ο κος Θέμης Τζενετίδης εκ νέου πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων « Γευσιγνωσία» με στόχο την συμβολή στην  ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα.

Θέμης Τζενετίδης εκ νέου πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων « Γευσιγνωσία»

«Συνεχίζω το έργο για δύο χρόνια ακόμη με επίκεντρο τα σφαγεία. Στόχος να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας στον κτηνοτροφικό τομέα και σε όλα τα είδη κρέατος» δηλώνει ο κος Θέμης Τζενετίδης. Ήδη προηγήθηκε συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος στην Αθήνα. «Συζητήθηκε πώς θα προωθηθεί σε εθνικό επίπεδο το κρέας πανελλαδικά και στο εξωτερικό. Επισημάνθηκε ότι τα δημοτικά σφαγεία μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο ανάπτυξης στην τοπική οικονομία παίζοντας σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο» δηλώνει ο κος Τζενετίδης και μιλά για την ανάγκη αύξησης του παραγόμενου κρέατος και προώθησής του.
«Θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε προγράμματα ανάπτυξης τα οποία θα δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις εργασίας. Αλλά και εμείς να συμβάλλουμε με το δικό μας τρόπο στην εδραίωση του αγροδιατροφικού τομέα.» υπόσχεται ο κος Τζενετίδης προσθέτοντας πως υπάρχουν σκέψεις και ιδέες. «Θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε. «Κλειδί» θα είναι η συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.»
Φώτο: Θέμης Τζενετίδης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: