Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο(Δ.Σ.) της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΕΣΕΒΕΕ) εξελέγη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, ο κ. Ανέστης Βαφειάδης συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση για την Ροδόπη να εκπροσωπείται στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών εδώ και σαράντα χρόνια,αλλά και οικογενειακή παράδοση, καθώς ο πατέρας του, ο γνωστός εστιάτορας κ. Γιάννης Βαφειάδης είχε επίσης εκλεγεί στο Δ.Σ. της ΓΕΣΕΒΕΕ το 1984.

Ο κος Βαφειάδης συγκεντρώνοντας 27 ψήφους εξελέγη με την παράταξη του κου Γιώργου Καβαθά, του απερχόμενου προέδρου, ο οποίος ήταν πρώτος σε σταυρούς στις σημερινές εκλογές, στο νέο διοικητικό συμβούλιο για πρώτη φορά στα χρονικά της συνδικαλιστικής του πορείας. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή αυτή γιατί προέρχεται από τη στήριξη των συναδέλφων μου. Από ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα και τα ζητήματα του χώρου μας και επιλέγουν με σύνεση τους εκπροσώπους τους» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κος Βαφειάδης σημειώνοντας ότι είναι πολλά τα προβλήματα των επαγγελματιών, γι αυτό το λόγο και η προσπάθεια επίλυσης τους θα συνεχιστεί με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο. Το ιδιαίτερο της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης είναι η εκπροσώπηση του συνόλου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, καθώς από κάθε Νομό της υπάρχει εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο νέο Δ.Σ. της ΓΕΣΕΒΕΕ.

«Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους γι αυτό οι όποιες διαφορές ανέδειξε η κάλπη αφήνονται πίσω. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με το ίδιο πάθος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τις ελληνικές Μ.Μ.Ε.» δήλωσε ο κος Βαφειάδης δίνοντας και το στίγμα της επόμενης ημέρας. Το νέο διοικητικό θα συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Κυριακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΓΕΣΕΒΕΕ έχει στην δύναμή της 70 τοπικές και 30 κλαδικές Ομοσπονδίες.
Φώτο:Ο νεοεκλεγείς Ανέστης Βαφειάδης με τον επίσης εκλεγέντα Σωτήριο Κοτσαμπά

Μοιράσου το άρθρο: