Συνάντηση με το ΔΣ του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης είχε ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, ο κος Ιλχάν Αχμέτ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μείζονα ζητήματα του κλάδου που αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση αδικιών του παρελθόντος στο κομμάτι των συντάξεων τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του βουλευτή «Παράλληλα τέθηκαν και θεσμικά θέματα που αφορούν τους απόστρατους και την Ομοσπονδία τους. Από την πλευρά μου δεσμεύτηκα ότι θα προωθήσω στην Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής το σύνολο των αιτημάτων τους ενόψει της νέας πραγματικότητας που διαμορφώνεται μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις του ΣτΕ για τον σχετικό νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης.»

Επίσης, στο πολιτικό του γραφείο σήμερα τον επισκέφτηκαν μέλη της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής και με τον κυβερνήτη Ελλάδος, Στάθη Κεφαλίδη. «Στην διάρκεια της συνάντησης μας τέθηκε ένα ευρύ πλαίσιο θεμάτων για την ενίσχυση της φυσιογνωμίας, της εξωστρέφειας και της μελλοντικής πορείας της Θράκης ενόψει και της επετείου 100 ετών από την ενσωμάτωση της στον ελληνικό κορμό. Συμφωνήσαμε για αποκατάσταση τακτικής επαφής για την προώθηση αυτών των ζητημάτων και την προώθηση τους σε κεντρικό επίπεδο.» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μοιράσου το άρθρο: