Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης την Τετάρτη 16.1.2020 επισκέφτηκε το Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γκαράνη Ιωάννη. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξής της και γενικότερα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της τουρισμού που μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμη πυλώνα ανάπτυξης για το μέλλον της πόλης και διαπιστώθηκε από κοινού η ανάγκη σχεδιασμού και συλλογικής δράσης. Τέθηκαν θέματα όπως ο γενικός χωροταξικός σχεδιασμός της πόλης, ειδικά σε σχέση με την χρήση γης όπου ζητήθηκε η επίσπευση της αλλαγής του. Συζητήθηκε επίσης η μεγαλύτερη συμβολή του Δήμου στο θέμα της πάταξης του παραεμπορίου και της εύρυθμης λειτουργία της Λαϊκής αγοράς, όπως επίσης και οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια ενσωμάτωσης της Θράκης στον εθνικό κορμό καθώς και οι δυνατότητες συμμετοχής της Ομοσπονδίας σε αυτούς.

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε συναντίληψη της σοβαρότητας των ζητημάτων τα οποία τέθηκαν και της λύσης αυτών. Προσδοκούμε την συνέχιση της συνεργασίας του Δήμου με την ΟΕΒΕΣ Ροδόπης προς όφελος των συναδέλφων και όλων των δημοτών» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης.

Μοιράσου το άρθρο: