Ξεκινά σήμερα η λειτουργία Θερινού Κινηματογράφου στον χώρο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής. Η πρώτη ταινία θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 8, καθώς και την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 9:15 το βράδυ. Πρόκειται για την γαλλική οικογενειακή κωμωδία του Φιλίπ ντε Σοβερόν, Θεέ μου τι σου κάναμε 2, με τους: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν. Λίγα λόγια για την ταινία Μετά τους τέσσερις γάμους που κλυδώνισαν την οικογένειά τους, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα.

Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους. Γενικές πληροφορίες και συστάσεις για τις προβολές από το ΔΗΠΕΘΕ: Πριν από κάθε προβολή θα απολυμαίνονται τα καθίσματα.

Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:15. Για την Πρώτη Προβολή τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στα δύο εισιτήρια το ένα θα ειναι ΔΩΡΕΑΝ. Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. «Παρακαλούμε προτιμήστε την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου. Άνεργοι, ΑΜΕΑ : είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου. Συνοδοί παιδιών στις παιδικές ταινίες : είσοδος ελεύθερη. Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα, ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στη σκάλα. Παρακαλούμε το ίδιο να γίνεται και κατά την έξοδο των θεατών. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δε θα γίνεται διάλειμμα στις προβολές για αποφυγή συνωστισμού στο αναψυκτήριο.» αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης της ΔΚΕ Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής.

Μοιράσου το άρθρο: