Ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά της επίσημα η νέα διοικήτρια του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής κα Μάγδα Γιαμουστάρη ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δ. Τσαλικάκη.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB η κα Γιαμουστάρη σημειώνει: «Με τη σημερινή ορκωμοσία μου ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη Δ. , αναλαμβάνω επίσημα τα καθήκοντα της Διοικήτριας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Προτεραιότητες μου αποτελούν η προώθηση και η εφαρμογή ενός μοντέλου Διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή, η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Νοσοκομείου και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας των πασχόντων συνανθρώπων μας.»

 

 

Και στο μήνυμά της η νέα διοικήτρια  καταλήγει ως εξής: «Η στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον μου για όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας είναι δεδομένα. Ο θεσμικός διάλογος εντός και εκτός του Νοσοκομείου καθώς και η συνεργασία και οι ουσιαστικές παρεμβάσεις μου σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την αναβάθμιση της λειτουργίας του , αποτελούν δέσμευσή μου.Πιστεύω ότι απαίτηση των καιρών είναι να προσθέτουμε δυνάμεις για να πολλαπλασιάσουμε αποτελέσματα .Ευχαριστώ όλους όσοι συνοδεύουν το ξεκίνημά μου με ευχές , και θετική ενέργεια!»

Μοιράσου το άρθρο: