Ο Σοφρώνης Παπουής, Γενικός Αρχηγός της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής (ΑΕΚ) πέρασε, όπως αποκαλύπτει στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ένα καλοκαίρι προβληματισμού, ανασύνταξης δυνάμεων, σχεδιασμού και τώρα πια δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει με τους συνεργάτες του μια νέα αθλητική χρονιά με πολλές υποσχέσεις.

Με τη μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική, αλλά και με την καλή δουλειά να συνεχίζεται στην Ακαδημία με τη συμμετοχή 120 αθλητών, μικρών παιδιών, συν η παρουσία του Παιδικού κι Εφηβικού Τμήματος που κατεβαίνει κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

«Οι φιλοδοξίες δεν λείπουν. Κάθε χρόνο λέμε να έχουμε υγεία πρώτα από όλα. Να μπορούμε ό,τι υποσχόμαστε στους γονείς και στα ίδια τα παιδιά να υλοποιούνται.» δηλώνει κι εξηγεί « Στόχος μας είναι να παίξει η ομάδα καλό μπάσκετ, να το ευχαριστηθεί ο Κομοτηναιός, να γεμίσει ξανά, όπως τα παλιά χρόνια, το γήπεδο.»

Και το «ναυάγιο» της συνεργασίας…

Ωστόσο, ένα «ναυάγιο» επισκιάζει ακόμη τις σκέψεις του γενικού Αρχηγού και δεν το κρύβει. Η ΑΕΚ και ο ΓΑΣ δεν έδωσαν τα χέρια της συνεργασίας – συνένωσης. «Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος, το σκέφτομαι συνεχώς, αλλά νομίζω ότι λόγω των περιστάσεων ότι δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος , ίσως λιγότερο από εμάς, περισσότερο από την πλευρά του ΓΑΣ. Το θέμα είναι ότι αυτή η συνεργασία «ναυάγησε». Ελπίζω ότι όλα αυτά, αυτό το σχέδιο να ωριμάσει λίγο την κατάσταση και να καταφέρουμε να το κάνουμε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους αυτές οι δύο ομάδες γιατί είναι κρίμα να αγωνίζονται και να προσπαθούν να είναι στη μέση της βαθμολογίας, να αποφύγουν τον υποβιβασμό» δηλώνει τονίζοντας «Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε να ανεβάσουμε μια ομάδα.»

Όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δηλώνει ότι έγινε μια ενίσχυση πολύ –πολύ προσεγμένη με μεγάλη συμβολή του team manager της ομάδας, του κ. Βασίλη Στοάκη. «Καταφέραμε νωρίς και κλείσαμε τις τρύπες που είχαμε στο ρόστερ μας, ανανέωσαν τη συνεργασία τους εννέα –δέκα αθλητές από την περσινή ομάδα κι έγιναν τρεις μεταγραφές, δύο ψηλών, του Γιώργου Παλάκη και του Βασίλη Λιβεσιανού , συν του Δημήτρη Καραμπέκη.» εξηγεί υποσχόμενος « Θα έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα προσφέρει ένα όμορφο θέαμα κάθε δεκαπέντε μέρες στο κλειστό της Κομοτηνής.»
Φώτο:Σοφρώνης Παπουής Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: