Ομιλίες, περιοδείες, επαφές, εκδηλώσεις, συζητήσεις τέλος. Σήμερα η μέρα της περισυλλογής για τους πολίτες κύλησε ήρεμα  και για  τους υποψηφίους με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες στο πλευρό τους. Και αύριο, η πιο μεγάλη ώρα για υποψηφίους και κόμματα έφτασε!

45 Υποψήφιοι από 20 κόμματα διεκδικούν τρεις θέσεις στην Βουλή των Ελλήνων ως εκπρόσωποι της Ροδόπης. Τέσσερα κόμματα έχουν πλήρες ψηφοδέλτιο, δηλαδή πέντε υποψήφιους, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις των επιτελείων των υποψηφίων οι υποψήφιοι βουλευτές θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ως εξής:

Ο κος Δημήτρης Χαρίτου, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, απέναντι από την Περιφέρεια, στις 10.30 το πρωί.

 

 

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής , θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 το πρωί στο 145ο εκλογικό τμήμα, που βρίσκεται επί της οδού Μεσολογγίου 5, στο κτίριο του 6ου δημοτικό σχολείο στην περιοχή των Στρατώνων.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Βούλα Ελευθεριάδου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11 στο χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Κομοτηνής.

 

Ο συνυποψήφιος της Κωνσταντίνος Ιατρίδης στις 11:30 το εκλογικό του δικαίωμα στο 224ο Εκλογικό Τμήμα (Γυμνάσιο Ξυλαγανής),

 

Τέλος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 226ο Εκλογικό Τμήμα, στο κτίριο του Γυμνασίου Ξυλαγανής, στις 10:00.

Μοιράσου το άρθρο: