Ο κος Κωνσταντίνος Μορφακίδης πάντα παρόν

Κ. Μορφακίδης: Η επόμενη μέρα θα σηματοδοτήσει μια εποχή αλλιώτικη
Την νίκη της ΝΔ στην χθεσινή εκλογική αναμέτρηση σχολιάζουν στελέχη της ΝΔ στο Νομό Ροδόπης. «Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Δίνει ελπίδα για όλους τους Έλληνες . Πρωτίστως στην νέα γενιά και πρωτίστως στην μεσαία κοινωνική τάξη , η οποία βάλλονταν πανταχόθεν και είχε φτάσει σε σημείο ασφυξίας.»

δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κος Κωνσταντίνος Μορφακίδης σημειώνοντας « Πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα σηματοδοτήσει μια εποχή αλλιώτικη. Για την οποία απαιτείται πολύ δουλειά από τους Κυβερνώντες , θα πρέπει να υπάρχει επιτάχυνση και άμεση εφαρμογή των μέτρων που εξήγγειλε για να ανασάνει η ελληνική κοινωνία γιατί τα προηγούμενα χρόνια επλήγη βάναυσα και της αξίζει μια καλύτερη εποχή από ό,τι έζησε τα προηγούμενα χρόνια.»

 

Κατραντζή Μουσταφά: «Δεν διαχωρίζω μουσουλμάνους και χριστιανούς ψηφοφόρους, επιμένω σ’ αυτή την στάση μου.»

Ο κος Κατραντζή Μουσταφά με τον κο Αϊχάν Καραγιουσούφ

«Προσπαθήσαμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι στους εκλεγμένους το καλύτερο δυνατό.» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ κος Κατραντζή Μουσταφά εμφανώς στεναχωρημένος από την μη εκλογή του. Παράλληλα ο κος κατραντζή Μουσταφά τόνισε « Η αυτοδυναμία είναι ευχάριστη εξέλιξη. Και το αποτέλεσμα αναμενόμενο στο Νομό μας. Περιμέναμε καλύτερα ποσοστά, αλλά έστω κι έτσι είναι επιτυχία. Δεν διαχωρίζω μουσουλμάνους και χριστιανούς ψηφοφόρους, επιμένω σ’ αυτή την στάση μου.»

 

Η κα Μάγδα Γιαμουστάρη

Μάγδα Γιαμουστάρη: «Ο λαός μας αποφάσισε την αλλαγή σελίδας»
Ήταν γιορτή της Δημοκρατίας, η φωνή της Ελλάδας, οι πολίτες αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα. Η ΝΔ πέτυχε μια πολύ μεγάλη, πολύ σημαντική νίκη αφού όλη η Ελλάδα είναι μπλε. Ο λαός μας αποφάσισε την αλλαγή σελίδας. Άκουσε τον Μητσοτάκη έχει εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα του, στην σοβαρότητα του και πιστεύει ότι μ’ αυτόν αρχηγό και την ΝΔ βοηθό και τους βουλευτές που εκλέγονται θα μπορέσουν να φέρουν ένα αισιόδοξο μέλλον γι αυτό τον τόπο που βασανίζεται εδώ και μια τετραετία» ανέφερε η κα Μάγδα Γιαμουστάρη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου.

Παράλληλα καταλόγισε στην Κυβερνήση : ψέμα, αλαζονεία και διχόνοια. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενώσει αυτόν τον λαό και ενωμένοι θα μπορέσουμε όλοι μαζί να δούμε μια φωτεινή Ελλάδα.» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σημείωσε « Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους βουλευτές που εκλέγονται, σε όλη την επικράτεια, με όποιο κόμμα κι αν εκλεγούν γιατί θέλω να πιστεύω ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες η ενότητα παίζει σημαντικό ρόλο.» Για να καταλήξει λέγοντας: « Να εκφράσω θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές και για τους τοπικούς μας βουλευτές. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Στυλιανίδη, είναι μια δυναμική εκπροσώπηση, πιστεύουμε ότι θα παίξουμε ένα σημαντικό ρόλο και για την αναβάθμιση της Θράκης μας.»

 

Φελίνα Καζάκου: «Διαφαίνεται η θέληση του Ελληνικού Λαού να αλλάξει σελίδα»

Η κα Φελίνα Καζάκου

Τέλος, η κα Φελίνα Καζάκου, νεοεκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος έκανε λόγο για ένα ισχυρό μήνυμα. «Διαφαίνεται η θέληση του Ελληνικού Λαού να αλλάξει σελίδα τόσο στην Ροδόπη , όσο και σε εθνικό επίπεδο.» Η κα Καζάκου συνεχάρη όλους όσοι αγωνίστηκαν και αυτούς που εκλέγονται, καθώς, όπως είπε, αναλαμβάνουν μια ευθύνη, να οδηγήσουν την Ελλάδα, την χώρα μας και τον τόπο μας σε αυτό που ο Ελληνικός Λαός επιθυμεί: αλλαγή, μεταρρυθμίσεις, θέσεις εργασίας και σε όλα όσα διεκδικούμε όλοι μας μέσα από αυτή την νέα πορεία.»
Φώτο: Στελέχη της ΝΔ σχολιάζουν το αποτέλεσμα της κάλπης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: