Όλοι οι σύλλογοι μαζί, ο Πολιτιστικός, ο σύλλογος Γυναικών, ο σύλλογος Πατεράδων και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ορφέας αναλαμβάνουν κοινές πρωτοβουλίες ανάδειξης της περιοχής, προβολής του τοπικού πολιτισμού καθώς και επίτευξης ευρύτερων συνεργασιών και συμπράξεων με αντίστοιχους άλλων οικισμών, δίνοντας το σήμα του συντονισμού και της ενότητας των τοπικών δυνάμεων. Όλοι μαζί συναντήθηκαν με τον βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη

«Δεν υπάρχει περιθώριο να εξαντλούμαστε στις μικρές και εσωστρεφείς εκδηλώσεις. Πρέπει να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις. Να προκαλέσουμε το πανελλήνιο και διεθνές ενδιαφέρον. Να προσελκύσουμε πολλούς επισκέπτες. Να δημιουργήσουμε επιτέλους όλα τα χωριά μαζί μια νέα ανταποδοτική κινητικότητα προς όφελος της τοπικής αγοράς και κοινωνίας…» δήλωσε ο κος Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο Βουλευτής Ροδόπης και συμπατριώτης τους τούς ενθάρρυνε να δουλέψουν όλοι μαζί για να πετύχουν κάτι μεγαλύτερο και σημαντικό σημειώνοντας πως «Ενωμένη η Ξυλαγανή δίνει το παράδειγμα της αναδιοργάνωσης του τόπου μας.»

Μοιράσου το άρθρο: