Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, την πρώτη του Φλεβάρη, που σηματοδότησε και την ισχύ του αυξημένου κατώτατου μισθού!


«Είναι μια μέρα ορόσημο για εμάς Μια νέα χρονιά που πιστεύουμε πως θα είναι ακόμα καλύτερη. Όπως πολλοί καταλαβαίνουν πια τα πράγματα σταθερά βελτιώνονται και κάνω μνεία σε ένα εμβληματικό νομοσχέδιο την αύξηση του κατώτατου μισθού. Αγγίζει γύρω στους 900.000 εργαζόμενους συμπολίτες μας που είχαν να δουν αύξηση εδώ και 10 χρόνια! Θα ακολουθήσουν κι άλλα σημαντικά νομοσχέδια που θα διευκολύνουν τους πολίτες, Αντιμετωπίζουμε το 2019 την εκλογική αυτή χρονιά με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση, γιατί έχουμε κάνει πολλά πράγματα που σιγά σιγά ο κόσμος τα αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο . Θέλω να ευχηθώ σε όλους και σε όλες καλή χρονιά».
Αυτό ήταν το μήνυμα του Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Σταμάτη Σακελλίων.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος που θα ριχθούν στη μάχη, υπογράμμισε πως όλα τα στελέχη και τα μέλη θα συμβάλουν τα μέγιστα και στις Αυτοδιοικητικές και στις Ευρωεκλογές, οι οποίες είναι μια κρίσιμη μάχη και στις Εθνικές.

Σε ότι αφορά το θέμα των επισκέψεων από εδώ και πέρα, τόνισε πως θα έχουμε επισκέψεις στοχευμένες και όχι επισκέψεις για το θεαθήναι, όπως η επικείμενη επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού που θα έλθει να εγκαινιάσει τα νέα χειρουργεία.

Από την πλευρά της η επικεφαλής της παράταξης Πολη-τική Ανατροπή και υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής, Ελένη Λαφτσή, δήλωσε καθόλα έτοιμη για να δώσει τη μάχη με περισσότερη ορμή για να επιτευχθεί αυτή τη φορά η Πολη-τική Ανατροπή.
Θεωρεί πως υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία του συνδυασμού και πως το γεγονός πως πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα, με την πρόταση της ως επικεφαλής του συνδυασμού να είναι ο Παύλος Δαμιανίδης, κατόπιν συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα.

«Συνεχίζω να απευθύνω πρόσκληση στις προοδευτικές δυνάμεις , σε συλλογικότητες και σε ενεργούς πολίτες να έλθουν μαζί μας και να ενώσουν το όραμά τους για ένα Δήμο που θα μας αξίζει και όχι σε τέλμα που είναι σήμερα», τόνισε καταλήγοντας η κ. Λαφτσή.

ΥΓ: Η τεράστια πίτα κόπηκε σε τόσα κομμάτια όσο και οι Οργανώσεις του κόμματος στο Νομό. Η οργάνωση που έτυχε το φλουρί ήταν της Κομοτηνής και στον Χρήστο Ευδαίμων. Υγεία και Τύχη, ευχόμαστε!

Μοιράσου το άρθρο: