Νέα έκτακτα μέτρα που ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 15 Μαρτίου ανακοίνωσε η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» Μάγδα Γιαμουστάρη και αφορούν στην προσέλευση στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής . Ειδικότερα, 1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των τακτικών ιατρείων, τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία, όλες οι αιμοληψίες και τα ραντεβού σε όλα τα εργαστήρια.

Η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» Μάγδα Γιαμουστάρη

Πραγματοποιούνται μόνον οι επανεξετάσεις ασθενών που έχουν πρόσφατα χειρουργηθεί. 2. Οι ασθενείς θα προσέρχονται στο νοσοκομείο μόνο για επείγοντα περιστατικά. 3. Όλοι οι ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού (πυρετός, βήχας, δύσπνοια) θα πρέπει αρχικά να επικοινωνούν με τους γιατρούς τους και να παίρνουν οδηγίες. Αν χρειαστεί να προσέλθουν στο Νοσοκομείο είναι απαραίτητο να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα: 25313-51429 και 51424 & 51432. 4. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το επισκεπτήριο στο νοσοκομείο. 5. Η πύλη του νοσοκομείου θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ και στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου, θα σταθμεύουν μόνον τα οχήματα των εργαζομένων. 6. Κάθε άτομο που θα εισέρχεται στο Νοσοκομείο θα περνά από έλεγχο στην πύλη και θα του γίνεται θερμομέτρηση.

Η κα Γιαμουστάρη απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες «να επιδείξουν αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης και να συμμορφωθούν με τις οδηγίες μας.» σημειώνοντας χαρακτηριστικά « Μένουμε σπίτι! Όλα εξαρτώνται από την συμμόρφωσή μας».

Μοιράσου το άρθρο: