Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της  καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το  Π.Γ.Ν.Α. έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, για την αντιμετώπιση της  Πανδημίας COVID-19 στην καθιερωμένη καθηεμρινή ενημέρωσή του  σχετικά με την εξέλιξη της νόσου αναφέρθηκε και στο 23ο θύμα του Κορονοϊού, τον θάνατο του 46χρονου από την Ξάνθη.

«Δυστυχώς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες είχαμε τον πρώτο Θάνατο από COVID- 19. Πρόκειται για άνδρα 46 ετών από την περιοχή της Ξάνθης, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Α.» αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται: «Η Διοίκηση και το προσωπικό του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, στους οικείους του.»

Όσον αφορά στα υπόλοιπα περιστατικά σημειώνεται: «Μέχρι σήμερα, Πέμπτη 26.03.2020, και ώρα 15:00, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Απ’ αυτά, τα 4 νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του
Π.Γ.Ν.Α.»

Και η ανακοίνωση του διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης καταλήγει με την ίδια σημείωση: «στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».»

Μοιράσου το άρθρο: