Το σχόλιο του ο κος Αντιπεριφερειάρχης το συνόδευσε με μια φωτογραφία από τραπεζικό κατάστημα της Κομοτηνής με τη σημείωση ότι πρόκειται για φωτογραφία του site Inkomotini

Σχόλιο για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες και σήμερα έξω από τα Τραπεζικά Καταστήματα και στην Κομοτηνή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κος Νίκος Τσαλικίδης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B.

«Αποτελεί επικίνδυνη συμπεριφορά για τη δημόσια υγεία λόγω κορονοϊού και οφείλουμε να είμαστε όλες και όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.» δηλώνει ο κος Νίκος Τσαλικίδης.

«Αποτελεί επικίνδυνη συμπεριφορά για τη δημόσια υγεία λόγω κορονοϊού και οφείλουμε να είμαστε όλες και όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.» δηλώνει και αποκαλύπτει ότι «Για την προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων όσο και των πολιτών μας, επικοινώνησα με τους Διευθυντές των κεντρικών καταστημάτων Τραπεζών Ροδόπης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ. Σεβδυνίδη». Όπως τονίζει ο κος Τσαλικίδης πρότεινε να φυλάσσονται οι χώροι εξωτερικά (από τα ίδια τα καταστήματα) με την συμβολή και εποπτεία της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης για να ρυθμίζεται η ορθή προσέλευση των πολιτών, καθώς και η ενημέρωση τους κατά περίπτωση και για την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων τους.

«Με διαβεβαίωσαν ότι προωθείται και η διευκόλυνση των πολιτών ως προς τη χρήση εναλλακτικών δικτύων εξυπηρέτησης (INTERNET BANKING, MOBILE BANKING) κλπ» αναφέρει επίσης ο κος Τσαλικίδης και καταλήγει με την επισήμανση: «Όλοι μαζί με αίσθημα ευθύνης οφείλουμε να τηρούμε τους κανόνες και να μην εφησυχάζουμε επιδιώκοντας την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.»

Μοιράσου το άρθρο: