Το μισό του μισθού του για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο θα καταθέσει στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κος Χρήστος Μέτιος, όπως δήλωσε ο ίδιος, ανταποκρινόμενος στο σχετικό κάλεσμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

EPA/LAURENT GILLIERON

«Αποφάσισα να καταθέσω το 50% της αντιμισθίας που λαμβάνω ως Περιφερειάρχης για τους επόμενους δύο μήνες στο ειδικό ταμείο για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού.» ήταν η ολιγόλογη αναφορά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B.

 

Το ίδιο ανακοίνωσε σήμερα και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ο κος Χρήστος Παπαθεοδώρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B. «Ακολουθώντας την προτροπή του Πρωθυπουργού και το παράδειγμα του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, αποφάσισα να καταθέσω το 50% της αντιμισθίας που λαμβάνω, ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τους επόμενους δύο μήνες, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το πρωί της Δευτέρας κάλεσμα προς βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς να δώσουν μέρους του μισθού τους στον αγώνα ενάντια στον κορoνοϊό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποκριθήκαν.

Μοιράσου το άρθρο: