Απραξία καταλόγισε στην Διοίκηση Μέτιου ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ανανεωτική Πρωτοβουλία, Κοσμάς Παπαχρήστου μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

Αυτή η απραξία, έχει οδηγήσει σε βαλτωμένες καταστάσεις. Μίλησε για ρεαλιστικότητα των προτάσεων από πλευράς συνδυασμού Κατσιμίγα, που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμά του. Ειδικά στάθηκε στην Σιδηροδρομική Εγνατία, στην ενίσχυση του Κάθετου άξονα της Νυμφαίας, στον Τουρισμό για όλο το χρόνο, στην αξιοποίηση της Γεωθερμίας και στον Ιαματικό Τουρισμό.
Σχολιάζοντας το δημοψηφισματικό χαρακτήρα που έχει προσδώσει η ΝΔ στις ευρωεκλογές, σημείωσε πως, «Θα πάρει τις απαντήσεις της σε λίγο καιρό».
Για δε την 4η Νομική της Πάτρας, σχολίασε πως το θέμα θα είναι καλό να μην το αντιμετωπίζουμε μίζερα, γιατί αυτό μας αδικεί… Δεν κινδυνεύει το ΔΠΘ, να φύγουν οι Καθηγητές του. Δεν θα αυξηθεί ο αριθμός των εισακτέων. Δεν γίνεται από πλευράς Δικηγόρων να αντιμετωπίζεται συντεχνιακά το θέμα…
« Τα παιδιά της Βόρειας Ελλάδας θα επιλέγουν την Νομική του ΔΠΘ. Σε τελική ανάλυση, ας ενισχύσουμε την Νομική Θράκης και ας την καταστήσουμε πόλο έλξης για φοιτητές και Καθηγητές
Το μήνυμά του προς τους πολίτες της ΑΜ-Θ είναι, Σε αυτές τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, να εκλεγούν άνθρωποι Γνώστες των θεμάτων, Ικανούς για την επίλυση τους και Δημιουργικοί για το Μέλλον.

Μοιράσου το άρθρο: