Κ. Μπούντας: Ο κόσμος των πρόσθετων “Ε” στα τρόφιμα

Κάθε δεύτερη Τρίτη στη ζώνη του Πρωτογενούς Τομέα στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο πρώην Δ/ντης του Κέντρου του ΕΛΓΟ Δήμητρα Κομοτηνής, Κώστας Μπούντας, κάνει ένα μεστό ραδιοφωνικό σεμινάριο, με το απόσταγμα της εμπειρίας και της σοφίας του από τα πολλά πολλά χρόνια ενασχόλησης του με τον Πρωτογενή Τομέα.
Μιλάει για αναβίωση παραδοσιακών καλλιεργειών, οργάνωση Αγροτών-Κτηνοτρόφων σε ομάδες παραγωγών, για το πως η Ελλάδα θα πρέπει να αποκτήσει Εθνική Στρατηγική στον Πρωτογενή Τομέα και πως οι Τοπικές κοινωνίες θα πρέπει να γνωρίσουν και να προτιμούν τα τοπικά προϊόντα, συμβάλλοντας και στην Εθνική -τοπική- Οικονομία. ΕΠίσης στέκεται σε θέματα σωστής και υγιεινής διατροφής, σεβασμού του περιβάλλοντος και ορθής χρήσης και ανακύκλωσης λιπασμάτων, καθώς και λελογισμένη χρήση νερού.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το “ραδιοφωνικό” σεμινάριο της περασμένης Τρίτης, όπου μίλησε για τα πρόσθετα των τροφίμων -Ε- στη ζωή μας… τα οποία βρίσκονται…παντού…
Ακολουθεί το ηχητικό… το οποίο είναι”γροθιά” στο στομάχι…
https://drive.google.com/open?id=1Cla_iu33vUX6rzDQcsatI38yWco12-sU

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος