Η Δημοτική παράταξη “ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” του Δήμου Ιάσμου ασκεί δριμεία κριτική στην Δημοτική Αρχή του Ιάσμου με αφορμή τον απολογισμό των πεπραγμένων που παρουσίασε ο Δήμαρχος Ιάσμου κος Οντέρ Μουμίν στις 31 Αυγούστου με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου.

«Η παρουσίαση δε θα μπορούσε παρά να είναι ένα επικοινωνιακό σόου, από εκείνα που συνηθίζει ο Δήμαρχος, αφού αρέσκεται μόνο στο θεαθήναι.’Ετσι εγκαινίασε το κτήριο της Κοινότητας Ασωμάτων και προέβη στον απολογισμό. Άπαντες απορούν, πώς μπορεί να εγκαινιαστεί κάτι το οποίο ήδη προϋπήρχε ως κτίσμα, ωστόσο ο Δήμαρχος μας συνηθίζει και απλές ανακαινίσεις ή ελαιοχρωματισμούς. Άρα καμία έκπληξη. Είπε πολλά εκ των οποίων τα περισσότερα κενά, συνεπώς οφείλουμε να σχολιάσουμε κάποια σημεία του απολογισμού του», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης «Όραμα Αναγέννηση».

 

«Η αντιπολίτευση αυτό που πραγματικά θα ήθελε να ακούσει από τον Δήμαρχο στον απολογισμό του έτους θα ήταν ότι έκανε σύσκεψη με φορείς και την αντιπολίτευση για τον προγραμματισμό της τετραετίας, ενημέρωση για τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, κατάθεση νέων μελετών αλλά και αυτών που έχουν γίνει επί της δικής μας διοίκησης όπως αυτές για την είσοδο του Ιάσμου, για το κλειστό γυμναστήριο, για την αναβάθμιση του αρχοντικού Κούγια και για το φράγμα μεταξύ Ιάσμου και Κοπτερού για την υδροδότηση της περιοχής.» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση της παράταξης του κου Αμούτζα η οποία καταλήγει ως εξής: «Οι υποσχέσεις για την κατασκευή της γέφυρας του Κομψάτου και για το Δημαρχιακό Μέγαρο που θα εγκαινιαζόταν στις 7-11-19 και η αντιπολίτευση ¨θα έχανε τον ύπνο της¨, θα μείνουν στην ιστορία ως τα μεγάλα ΘΑ του Δημάρχου στα οποία θα προστεθεί και το φυσικό αέριο. Τέλος, όπως αθετήσατε την υπόσχεση σας για τη διακοπή του καπνίσματος, χωρίς να σας την επιβάλλει κανείς, μην αθετήσετε και την υπόσχεσή σας για νέες μετεγγραφές από τον συνδυασμό μας στον δικό σας διότι θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα για πολλοστή φορά!»

 

Μοιράσου το άρθρο: